FOLKA

Gregers

direktør for salg og markedsføring

Gregers er maestroen innen salg og markedsføring, en virtuos i å orkestrere suksess. Hans magnetiske karisma og ekspertise kan forvandle enhver forretningsutfordring til en fengslende triumf. Gregers utstråler autoritet med sin selvsikre fremtoning og smidig sjarm i enhver kundeinteraksjon. Han besitter en medfødt evne til å få selv de mest kjedelige salgsrapporter til å glitre med appell. Men under hans profesjonelle fasade ligger et lystig vesen som tilfører liv til enhver situasjon. Gregers er mesteren i å blande profesjonalitet med letthet og gjør den daglige rutinen om til en spennende reise. Han regjerer som lysets fyrste i vår bedriftsverden og tilfører den sitt magiske preg!

erik

kreativ direktør

Erik er den kreative veiviseren, en mester i design, branding og grafisk utforming. Med sin blendende evne til å omforme selv de mest vanlige konseptene til fortryllende visuelle fortellinger, er han en ekte kunstner. Erik mestrer hver detalj med enestående presisjon, og hans design bærer et særpreget preg av innovasjon og autentisitet. Han er en grensesprengende visjonær som smidig forener estetikk med moderne trender, og hans arbeid ikke bare fanger øyet, men skaper også følelsesmessige bånd og samtaler. Erik er den uforlignelige kreativdirektøren som forvandler våre merkevarer til levende verk av inspirasjon og engasjement.

PATRICK

direktør for teknologi og utvikling

Patrick er trollmannen bak teknologi og utvikling, en mester i IT-drift og systemutvikling. Med en blendende ekspertise har han evnen til å omforme komplekse tekniske utfordringer til sømløse løsninger. Patrick navigerer gjennom kodespråk som en dirigent leder et orkester, og hans evne til å finne innovative løsninger på teknologiske hindringer er intet mindre enn fortryllende. Han står som bærer av enestående presisjon og dyktighet, og hans dedikasjon til å skape robuste systemer preges av en unik harmoni mellom optimalisering og sikkerhet. Patrick er den uunnværlige banebrytende kraften bak vårt teknologiske rike, og hans visjonære lederskap og tekniske ferdigheter er hjørnesteiner i vår suksess.

VI ER STOLTE AV Å VÆRE LOKALE TILGJENGELIGE NYSKAPENDE DIGITALE

ET LOKALT MEDIEHUS I OSLO, VIKEN OG OMEGN

Som et lite selskap selv, vet vi hvor utfordrende det kan være å arbeide med et begrenset budsjett, unike behov og behovet for spesialiserte løsninger for å skape en bærekraftig og forhåpentligvis lønnsom virksomhet. Derfor har vi valgt å ta en annerledes tilnærming til målgruppen vår sammenlignet med alle de andre design- og markedsføringsbyråene der ute.

Revaib vil fokusere på å samarbeide med småbedrifter og opprettholde et personlig forhold til våre kunder. Vårt studio er forpliktet til å levere enestående resultater og fantastiske visuelle løsninger gjennom samarbeid og diskusjon med våre kunder. Ved slutten av vårt partnerskap, drømmer vi om at våre kunder har blitt talspersoner for vårt byrå og våre tjenester.